RE-TROBADA DE FAMÍLIES

RE-TROBADA DE FAMÍLIES

Aquest cap de setmana s’ha celebrat una nova edició de la trobada anual de famílies en El Teularet. En aquesta ocasió, hem contat amb la col·laboració del Dr. Mariano Follana, a qui agraïm les seues explicacions sobre ortodòncia i altres aspectes que ens poden ajudar a la recuperació de les nostres filles i fills.

En el àmbit lúdic, les nostres filles i fills han gaudit d’un cap de setmana replet d’activitats. És entendridor veure com les amistats es van enfortint any rere any i com, malgrat que passa el temps, tant adolescents com persones adultes afectades continuen sense faltar a la seua cita anual.

Per últim, no hi ha dubte que aquestes hores de conviència permet que mare i pares puguem compartir experiències i ens ajudem per aconseguir el millor benestar de les nostres filles i fills.

aficaval