TEULARET 2020

TEULARET 2020

Aquesta ha sigut una de les trobades més emotives. Totes hem surtit d’una situació límit, i hem superat el nostre por pel simple plaer de re-trobar-nos, de poder mirar-nos als ulls i somriure. Els somriures estaven ocults, però els ulls ens delacten. Amb els ulls també es pot somriure.

Vam contar amb la extraordinària col·laboració de Maria Salmerón, pediatra de Madrid, que ha viscut en primera persona aquests dies tan complicats, i a qui agraïm de tot cor que haja vingut a passar el cap de setmana amb nosaltres a ajudar-nos a comprendre què passa pel cap de les persones adolescents, i passar lo millor possible com mares i pares per eixa época tan convulsa.

El cap de setmana també ha permés celebrar una reunió de la Junta Directiva, en què es va prendre decisions que canalitzen les directrius marcades en l’Assemblea, i de les que donarem compte en la reunió anual.

I, com no, es van desenvolupar tallers amb monitores del propi centre, i vam contar amb la col·laboració d’Alma, mare de Surem, que va desenvolupar un taller de llums que va fer la delícia de xiquetes/ts… i de qui no som tan menuts.

aficaval