ESTRENEM WEB

ESTRENEM WEB

Aquest época de confinament ens ha donat un poc més de temps per abastir assumptes pendents, com ara actualitzar la nostra web a un format més «amable» i que permeta ser una eina de comunicació.

A partir d’ara, deixarem d’actualitzar el blog aficaval.blogspot.com per a utilitzar la web www.aficaval.com.

En aquesta web podeu tindre la mateixa informació que existia al blog, hem afegit un foro en què podeu participar (previ registre). A més, continuem a xarxes als nostres perfils de facebook y twitter.


Esta época de confinamiento nos ha dado un poco más de tiempo para abordar asuntos pendienes, como la actulización de nuestra web a un formato más «amable» y que permita ser una herramienta de comunicación.

A partir de ahora, dejaremos de actualizar el blog aficaval.blogspot.com para utilizar la web www.aficaval.com.

En esta web podreis tener la misma información que existía en el blog, hemos añadido un foro en el que podéis participar (previo registro). Además, continuaremos a las redes en nuestros perfiles de facebook y twitter.

aficaval