INVESTIGACIÓ UNIVERSIDAD COMPLUTENSE DE MADRID (THE 360º CLEFT PROJECT)

INVESTIGACIÓ UNIVERSIDAD COMPLUTENSE DE MADRID (THE 360º CLEFT PROJECT)

Des de la Facultat d’Odontologia de la Universidad Complutense de Madrid estem realitzant THE 360º CLEFT PROJECT, un ampli projecte d’investigació que tracta d’aprofundir en punts clau del diagnòstic, el tractament o en aspectes que en definitiva busquen millorar l’atenció ortodòntica i sobre la salut buco-dental dels pacients amb fissura i la seua qualitat de vida i les seues famílies.

Necessitem la vostra ajuda per a poder obtindré dades en referència a la sobrecàrrega d’aquesta patologia i l’impacte en la vida dels pacients en l’atenció sanitària pública-hospitalària espanyola, simplement a través de l’acompliment d’un breu qüestionari d’1 minut de durada on line en què es concretarà una cita de major durada.

Esperem de cor poder ajudar amb el nostre treball diari des de La universitat. Moltesgràcies pel teu temps i col·laboració.

L’enllaç al qüestionari és el següent:

https://forms.gle/yfHqJzu9XJ11W53p6

aficaval