Taller de Logopèdia

Taller de Logopèdia

La Universitat de València, a través de la Fundación Lluís Alcanyís, ha organitzat un taller de logopédia per a mares i pares. Agraïm a la Fundació, i especialment a Cristina Peris pel seu extraordinari compromís en pro de les nostres filles/lls.

Arriba agost i arriba el moment d’un merescut descans per una gran majoria, però també son dies per a estar durant més temps amb les nostres filles/lls. Aprofitem-lo perquè adquirisquen uns millors hàbits, qualsevol moment és adequat per a millorar la seua rehabilitació.

Animem a totes les persones interessades a conectar-se i participar de forma activa:

  • Dia: divendres 31 de julio.
  • Hora: 18.00 h
  • Plataforma ZOOM: https://zoom.us/join
  • ID de la reunió: 881 6460 0311
  • Codi: 435439

aficaval