ASSEMBLEA 2020

ASSEMBLEA 2020
  • Gemma López, logopeda

El passat 22 de febrer va tenir lloc la nostra assemblea general anual al Col·legi de Metges de València.

L’assistència a l’acte va ser excepcional, i els i les xiquetes van poder també gaudir d’un dia fantàstic.

Les intervencions del Dr. Fernando Gómez i de la logopeda Gemma López van ser molt interessants, i les persones assistents vam tenir l’oportunitat de resoldre alguns dubtes. Des d’aquí volem agrair a la col·laboració de tots dos, és un orgull tenir a persones així que ajuden a nostres fills i totes.

A la part de l’assemblea, vam donar un petit repàs a les activitats realitzades ia les previstes per al 2020. A més, es va realitzar la renovació de la Junta Directiva, amb la incorporació de diverses persones que van fer un pas endavant per col·laborar en el creixement d’AFICAVAL .

Cal destacar que a la actualitat són 3 persones afectades per fissures les que formen part de la nostra Junta Directiva.

Benvingudes a totes les noves incorporacions.

aficaval